Massage en Sauna faciliteiten

Door ons drukke bestaan, ontstaat er vaak veel lichamelijke stress rond de nek & schouders, met rug- of spierpijn tot gevolg.
Tijdens een relaxerende massage voelt u uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden en gaat u zich volkomen ontspannen voelen. Uw lichaam en uw geest komen opnieuw in balans.
Door de jaren heen leerde ik verschillende relaxatie technieken en zo ontwikkelde ik een eigen ontspanningsmassage, waarbij verschillende stresspunten in het lichaam onder handen genomen worden.
Ik maak gebruik van enkel zuivere, natuurlijke massageolies.
 
 
 

Relaxerende Massage + Sauna

De aangename warmte van een sauna met de helende werking van een massage, de ideale cominatie om te ontstressen, ontdek alle voordelen aan een zeer gunstige prijs

kies uit het aanbod op deze pagina of stel zelf een combinatie sauna + massage/verorging samen

 
 
 
 

Voordelen bij het gebruik van een Infrarood cabine

-          De combinatie van warme lucht en van de infraroodstralen stimuleert de stofwisseling en zorgt voor een intense doorbloeding van huid en spieren. 

-          De zuiverende werking van de IR cabine heeft een positieve invloed op huidaandoeningen zoals acné, psoriasis en eczeem.
De warmtestraling verlicht ook spier- en gewrichtspijn (zoals verstuiking, reuma en artritis), zowel als spanning, zwelling en stijfheid van de spieren.

-          Een regelmatig gebruik van de infrarood cabine houdt u heerlijk fit en gezond. Het is de ideale plek om even optimaal te ontspannen en nieuwe energie op te doen in een relaxerende omgeving. 

Voordelen bij gebruik van een stoomcabine:

-          Reinigen en verjongen van de huid: In de stoomcabine zal de temperatuur van je huid verhogen waardoor je zal zweten, dit helpt om stoffen uit het lichaam te krijgen. 30 min. stoombad, komt overeen met het zweet dat je zou produceren als je 10km loopt. Hierbij worden ook de poriën gereinigd en krijgt je huid een betere textuur en een mooie gezonde tint.

-          Immuunsysteem verbeteren: Als je lichaamstemperatuur stijgt, maakt dit je immuunsysteem wakker. Dit stimuleert de productie van witte bloedcellen, antilichamen en antivirale proteïnen.

-          Verlicht en reinigt de luchtwegen: De ingeademde stoom wordt aangewezen bij de remedie tegen verkoudheden, sinusitis en bronchitis en kan astma, keelpijn en verstopping van de luchtwegen verlichten.

 

Heb je een vraag? Bel of mail gerust