Sauna en Wellness

Kom genieten van de saunafaciliteiten en wellness in alle rust*,

alleen of met twee

  

Tarief privé sauna*:

Incl. badlinnen, badjas, slippers, douchegel en shampoo, drankje en hapje Tarief voor 2u:
1 persoon 50eur
2 personen 90eur
(*Twee uur toegang en privégebruik van de Jacuzzi, Infraroodcabine, Stoombad en Badkamer)
U hoeft zelf niets mee te brengen, de prijzen zijn incl. gebruik van badjas en badlinnen, haardroger, Dr Baumann verzorgingsproducten, gebruik scrubzout,  een hapje en een drankje)
     

Maak de ervaring helemaal compleet met een duo massage en geniet van het "Met 2 naar de sauna" arrangement voor maar 150euro:

Of maak gebruik van 1 van onze faciliteiten, ideaal om te combineren bij een verzorging prijs p.p.
Jacuzzi 30min (1 of 2 pers.)  30euro 
Stoombad 30min (1 of 2 pers) 30euro
Infraroodsauna 30min (1 of 2 pers) 25euro

 

Voordelen bij het gebruik van een Infrarood cabine

-          De combinatie van warme lucht en van de infraroodstralen stimuleert de stofwisseling en zorgt voor een intense doorbloeding van huid en spieren. 

-          De zuiverende werking van de IR cabine heeft een positieve invloed op huidaandoeningen zoals acné, psoriasis en eczeem.
De warmtestraling verlicht ook spier- en gewrichtspijn (zoals verstuiking, reuma en artritis), zowel als spanning, zwelling en stijfheid van de spieren.

-          Een regelmatig gebruik van de infrarood cabine houdt u heerlijk fit en gezond. Het is de ideale plek om even optimaal te ontspannen en nieuwe energie op te doen in een relaxerende omgeving. 

Voordelen bij gebruik van een stoomcabine:

-          Reinigen en verjongen van de huid: In de stoomcabine zal de temperatuur van je huid verhogen waardoor je zal zweten, dit helpt om stoffen uit het lichaam te krijgen. 30 min. stoombad, komt overeen met het zweet dat je zou produceren als je 10km loopt. Hierbij worden ook de poriën gereinigd en krijgt je huid een betere textuur en een mooie gezonde tint.

-          Immuunsysteem verbeteren: Als je lichaamstemperatuur stijgt, maakt dit je immuunsysteem wakker. Dit stimuleert de productie van witte bloedcellen, antilichamen en antivirale proteïnen.

-          Verlicht en reinigt de luchtwegen: De ingeademde stoom wordt aangewezen bij de remedie tegen verkoudheden, sinusitis en bronchitis en kan astma, keelpijn en verstopping van de luchtwegen verlichten.

 

Heb je een vraag? Bel of mail gerust